Werken bij AH

Bij Albert Heijn Willems in Groningen werken ruim 100 medewerkers. Fulltimers en parttimers, zoals studenten en scholieren. Wil jij ook werken bij AH Willems? Als vakkenvuller, caissière of manager? Solliciteer direct.

Solliciteren bij AH Willems

Solliciteer je bij AH Willems? Dan solliciteer je naar een functie die je ongedwongen, maar met een grote mate van betrokkenheid mag uitvoeren. Onze medewerkers weten wat we van ze verwachten. Andersom laten zij ons weten wat zij tegenkomen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Ons winkelpersoneel vormt immers het eerste aanspreekpunt van klanten.

In het vacature-overzicht op deze pagina zie je naar welke mensen we momenteel op zoek zijn. Spreekt een van de vacatures je aan, dan kun je direct solliciteren.

Werken bij Albert Heijn Willems

Aan de ene kant zijn we een grote Albert Heijn waar veel mensen werken. Maar toch verstaan we de kunst om het werken bij AH Willems tot iets intiems te maken. Bij AH Willems op de Van Lenneplaan werken we met elkaar. Bij veranderingen betrekken we ons personeel. We vragen medewerkers regelmatig of ze nog ideeën hebben. Zo spelen zij een belangrijk rol in de ontwikkeling van onze Albert Heijn. Deze loyaliteit en betrokkenheid vertaalt zich naar de winkel en dat merken klanten.

Vacatures

Teamleider Kassa

We zoeken een Teamleider Kassa, een allround medewerkster die de dagelijkse leiding van de kassa-afdeling op zich neemt. Zorg draagt voor een goede kassa- bloemen- en slijterij-afdeling en uiteraard klanten aan de infobalie te woord staat. Echt een baan voor een actieve duizendpoot die er van houdt in een hectische omgeving zijn of haar team tot topprestaties te brengen.

Direct solliciteren

Verkoop- en vulploegmedewerkers en caissières

Bij AHWillems zijn we doorlopend op zoek naar verkoop- en vulploegmedewerkers en natuurlijk naar caissières. Solliciteer naar een leuke bijbaan in een team waarin het fijn werken is.

Direct solliciteren
25 januari 2017

Voetbalplaatjesactie van VV Helpman gaat nu echt beginnen!

Beste leden en/of ouders van VV Helpman, Zaterdag 11 februari 2017 De officiële aftrap van de actie en de uitreiking van de voetbalplaatjesboeken is…

Lees verder...
25 januari 2017

Herinrichting van Lenneplaan

Niet lang na de heropening van AHWillems maakt de gemeente Groningen een begin met het herinrichten van het winkelgebied aan de Van Lenneplaan. Om…

Lees verder...
18 januari 2017

Spaaractie V.V. Helpman

15 februari opent de nieuwe AH in de wijk Helpman. Speciaal voor deze gelegenheid heeft AH Willems in samenwerking met V.V. Helpman een voetbalboek…

Lees verder...
18 januari 2017

Bezoek onze warme bakkerij

Een echte warme bakkerij maakt deel uit van de vernieuwde AH Willems die in februari wordt geopend. Je brood wordt gebakken waar je bij…

Lees verder...